dijous, 31 d’agost del 2017

QUI TEMPS TÉ, TEMPS ESPERA I TEMPS LI FALTA



Claustre del Monestir del Corpus Christi de Llutxent.

Creia que anar a molts actes em produïa plaer, però, hui, de sobte m'ha vingut al cap que potser tantes activitats no puc assaborir-les tal i com m'agradaria; i m'he arribat a plantejar la possibilitat de reduir-ne l'assistència. Tot i que, aquestes activitats a què em refereix formen part d'un totum revolutum, és a dir les que participe, que no són les més, i les que només acudisc com a públic. 

Tant en unes com en les altres: sol passar en eixos actes, coneixes molta gent que, amb tota seguretat, la propera vegada que la tornaràs a trobar, encara que l'anares a saludar i intentaren fer memòria de l'encontre no se'n recordarien de tu, cosa que de tant en tant també et passa a tu: cal ser bon fisonomista per recordar tantes cares i tants noms en què només s'ha coincidit una estona. De tant en tant, en tots aquests actes,  trobes eixa personeta que quan et veu se t'apropa, et crida pel teu nom, i aleshores no lamentes no haver fet cas a les teues cabòries. De fet, per ara no deixaràs d'assistir a tots els actes que les teues forces aguanten. 

Viatge de cloenda a València el passat mes de juny del Curs d'Història de l'Escola d'Adults de la Pobla del Duc.

Curs d'estiu de la Universitat de València en Gandia. El curs en qüestió era "ESCRIPTURA I REPRESENTACIÓ DELS GRANS TRAUMES DEL SEGLE XX".  Classe magistral impartida per professor Joan B. Llinares Chover del Dept. de Filosofia de la U.V.  Al fons en primera fila el coordinador professor, Jesús Alcolea, del mateix departament.

Dins del Festival de Música Tradicional i Popular de Llutxent, 2017. L'actuació de Xavi de Bétera i la Rondalla en el Claustre del Monestir del Corpus Christi.
 

Assaig del concert d'Eva Dènia i Merxe Martínez "Quan  Abril era Abril"el passat 27 de juliol en Benifairó de la Valldigna.

Dins les activitats de Benifairó de la Valldigna: Literatura a la Plaça: abans del concert i del sopar un bon grapat de gent vam fer comboi, tot i els 40º de temperatura d'aquell dia, per la interessant xerrada al voltant de la poesia entre Eva Dènia, Maria Josep Escrivà i Elies Monxolí.

IV Recital de Poesia i Música en Valencià. Torre de Piles. Autor de la Foto: Jonathan Sendra Llopis
Des de Quatretonda, dins de la Setmana Cultural, el 22 d'agost, SIS VEUS PER AL POETA. 
Homenatge Musical a Vicent Andrés Estellés que es va celebrar davant de l'ermita.

Aquest cap de setmana passat, 26 d'agost, des de l'Almadrava, en Els Poblets. Salvador Bolufer i els seus Versos (per)versos, presentats aquesta vegada per Jovi Lozano-Seser, van omplir de gom a gom aquest jaciment romà, un racó preciós que paga la pena de visitar en qualsevol època de l'any.

Açò només és una part de les meues anades i vingudes estiuenques pel nostre territori. Però l'estiu encara no s'ha acabat. L'estiu encara és viu, tot i les darreres benvingudes pluges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada