dimarts, 22 de novembre del 2016

DEU ANYS DE POESIA EN RAFELCOFER



Pels qui no ho us vau assabentar; pels qui no vau poder anar-hi; dissabte, 12 de novembre passat, en Rafelcofer van celebrar el desè aniversari del Festival de poesia. Gràcies a l'Associació Cultural el Rebrot, gràcies a Maria Alcaraz, la veu del Festival, i gràcies a tots els qui col·laboren en què no falte cap detall. Deu anys ininterromputs de minipoemes; això és, tres paraules a l'atzar i versos amb menys de trenta paraules, inclosos articles, noms, adjectius, verbs, pronoms, tot suma. I, enguany, per a celebrar aquest esdeveniment han volgut fer-ho rodejats de quasi tots els poetes que any rere any han assistit a aquesta cita. Per suposat no m'he volgut perdre aquest esdeveniment que a més tenia com a artista convidat Carles Dénia. I, com cada any, a l'acolliment no li cal res més: taules amb el detall d'unes flors, uns llibres editats per a l'ocasió amb els poemes de cadascun dels poetes, unes ametlletes per entretenir-se i una misteleta; al redós, públic i poetes, i, sobretot els qui esperen rebre el premi pel seu poema. Una vetllada perfecta. 

 





4 comentaris:

  1. No hi vaig poder anar, quina llàstima! Però ja he vist, i ja m'han contat, que no hi va faltar cap dels detalls habituals. I el quadern commemoratiu ha quedat preciós. Qui ho havia de pensar, que a Rafelcofer se celebraria un festival de poesia durant tants anys seguits. I que dure!
    Enhorabona pel teu poema. És molt bonic. No va guanyar cap premi? Almenys el mèrit a la constància, l'hauries de tenir garantit.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies Maria Josep pel comentari. Et vaig trobar a faltar en Rafelcofer, però de vegades les coses venen com venen.
      Els ho direm als del Rebrot que instauren un nou premi a la constància a veure que en diuen.
      Per cert!el teu poema (inèdit) és preciós. Volia haver-lo publicat, però he pensat que potser t'estimes més llegir-lo primer en alguna de les tertúlies poètiques a les que vas, amb tot confie poder escoltar-te'l en breu. Una abraçada

      Elimina
    2. Reincidesc, Mercè, perquè em fas molt contenta amb el teu comentari sobre el meu poema, que és, pràcticament, el primer que he escrit després d'haver publicat 'Serena barca'. Vaig pensar que la feliç circumstància del 10è aniversari del Festival era un motiu idoni per donar-lo a conèixer. Però, de moment, el reservarem una mica, sí, per llegir-lo en públic en alguna ocasió. Gràcies una altra vegada, de cor.

      Una abraçada.

      Elimina
    3. Ai, Maria Josep! ja estic esperant amb candeleta que arribe l'ocasió per escoltar-te'l de pròpia veu. Per cert! l'enhorabona per la reedició de "Serena barca", això significa que el poemari ha tingut molt bona acollida i pels bucaners. Una abraçada,

      Elimina