divendres, 18 de març del 2022

NOUS TEMPS PER A LA REVISTA CARÀCTERS


Revista Caràcters


La revista de llibres Caràcters que edita Publicacions de la Universitat de València s’ha reconvertit a digital des de fa dos números 90-91 i 92, començant així la Tercera Època. Si voleu llegir-la només cal que pitgeu l’enllaç per a accedir a tot el contingut. Allí encontrareu entrevistes, converses, columnes d’opinió, pàgines dedicades a escriptors, ressenyes de llibres d’assaig, de narrativa, de poesia i de teatre. Tot amb el mateix estil d’aquell primer disseny que la va distingir des del començament de la publicació, ja fa un bon grapat d’anys. Conjuntament amb il·lustracions de destacats noms de les Belles Arts.

Més coses: a més de poder-la llegir des de l'ordinador també podeu baixar-vos l'aplicació i llegir-la en el mòbil o en la tauleta en Android o en iOS.

I una altra cosa: vos deixe un enllaç amb una ressenya que he escrit de la novel·la Els invisibles de Andreu Farràs, Pau Farràs, Imma Santos, Gemma Varela, Andrea Vargas.

I una altra de la novel·la Les espines del peix de Josep Colomer, Premi Octubre Andròmina de Narrativa 2019. Pròleg d'Anna Punsoda.


Revista Caràcters

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada