tag:blogger.com,1999:blog-4270989869337557765.post7083503661747778093..comments2023-12-22T17:40:49.676+01:00Comments on DE LA VALL D'ALBAIDA ESTANT: PER NADAL, RIC I POBRE MENJA GALLMercè Llorethttp://www.blogger.com/profile/03394475394168648216noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4270989869337557765.post-77795557727320026972013-12-26T13:52:26.055+01:002013-12-26T13:52:26.055+01:00Maria Josep, amb una miqueta de retard Bones Feste...Maria Josep, amb una miqueta de retard Bones Festes. La Nit de Nadal i el Nadal propiàment he estat desconectada de la xarxa. Hui, antigament dit segon dia de Nadal o sant Esteve, torna la normalitat. Dia feiner.<br />Una abraçadaMercè Llorethttps://www.blogger.com/profile/03394475394168648216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4270989869337557765.post-43471428079574037672013-12-24T19:18:32.949+01:002013-12-24T19:18:32.949+01:00Quin encant, i quin tresor, la tradició oral en to...Quin encant, i quin tresor, la tradició oral en totes les llengües. La nostra, més entranyable que cap altra, clar! T'he de reconèixer que aquesta tradició de sacrificar un animal de ploma se'm representa tenebrosa, supose que perquè alguna vegada vaig veure les meus àvies encarar-se a una gallina, o pitjor encara, sacrificar un conill per a la paella, i això és un trauma difícil de superar. Molt bonic el grèvol, i el pinsapo, grandiós! Són béns d'interès natural, si podem dir-los així, a la porteta mateixa de casa. Que passeu bones festes!Maria Josep Escrivàhttps://www.blogger.com/profile/04633723121939729496noreply@blogger.com