dijous, 8 de març del 2012

Dia de la dona treballadora

Dia de la Dona treballadora, o siga de totes les dones perquè totes treballen en major o menor mesura, i totes són remunerades en major o en menor mesura.
Fa uns dies vaig rebre un missatge de correu electrònic que titulaven LECTURES PER LA LLIBERTAT I EL RESPECTE, 8 de març. Una d'aquestes lectures era la de La Ventafocs ja no creu en princeps blaus ,versió actualitzada i en clau d'humor del conte que escoltava de xiqueta.




Juntament amb el mateix document un altre títol que no deixa indiferent, diria que posa els pels de punta, Jo, que no he valgut els budell d'un gos de Nadià Anjoman. Nou  poemes d’una dona assassinada per haver publicat un llibre que l'amic Josep Vicent Cabrera ha versionat, juntament amb un espectacle poeticomusical i plàstic que es pot veure en el video inserit  a sota.







2 comentaris:

  1. Que bé que t'hages recordat d'aquests dos projectes, Mercè. La gent que hi estem implicada pensem que tant un com l'altre poden aportar una visió més justa i necessària sobre el problema de la violència contra les dones, o en contra dels rols clàssicament establerts de la dona en les seues relacions afectives. Ai!, una cosa que sembla tan evident, i quants problemes en la realitat del dia a dia. Gràcies per la teua contribució a la causa.

    ResponElimina
  2. Gràcies a tu, i a la resta de l'equip per fer aquestes coses i per donar-les a conèixer.

    ResponElimina