dilluns, 30 de gener del 2012

Un cap de setmana complet

Per fi aquest cap de setmana he tingut més temps lliure i l’he pogut dedicar a fer coses que m’agraden. Per començar divendres els amics Mercè Climent i Francesc Mompó presentaven  el llibre Somiant amb Aleixa Premi de literatura eròtica la Vall d’Albaida 2010 a l’Olleria, ja sé que darrerament s’han passejat per quasi tots els racons dels països catalans, però fins aquest cap de setmana no havia pogut anar a veure’ls, tot i que el llibre ja fa temps que el tinc en casa.

També vaig aprofitar per endur-me un altre llibre de Francesc Mompó De la fusta a l’aigua que va guanyar també el 14è. Premi de Poesia Josep Maria Ribelles-Vila de Puçol,2010. Malauradament, Josep Albinyana no va poder vindre que era qui havia de fer la presentació, en el seu lloc va parlar Àngel Cano a qui vaig poder conèixer personalment.


Dissabte hi havia dues activitats a la vegada, una en Ontinyent i l’altra en Gandia. Quin compromís, això d’haver de triar!. Per una banda l’assemblea anual de l’IEVA que incloïa la presentació del llibre Enric Valor: lingüista, novel•liste i rondaller a cura d’Emili Casanova i Lluís R. Valero  que acaba de publicar l’editorial Denes. Un recull de la jornada d’estudi que es va fer en l’Auditori Josep Maria Bru d’Agullent en complir-se el I Centenari del seu naixement.



Per l’altra una xarrada en Gandia, organitzada per Saforíssims i Edicions 96 que tenia com a temàtica, la novel•la negra en potència, amb la presentació de dues novel•les, Don Frabrizzio i un cadàver al Prince Building de Joan Pla i La mà de ningú de Vicent Usó.


La xarrada es podia allargar amb un dinar a la Drova, de la que no vaig voler faltar.


La paella amb verdures del temps, boníiiiiiiiissima.Els pastissets fregits més boniiiiiisims encara.
Recarai encara estic paladejant-ne el gust. Diré als organitzadors que aquestes coses s’han de repetir més vegades, que una deixa regust a poca cosa.


Una fotografia per al record




4 comentaris:

  1. Com tu diu, un cap de setmana ven completet.
    Ens agradà molt tornar a saludar-te.
    Una abraçada molt forta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Mercè, la veritat és que feia temps que volia anar a la presentació del llibre i mai no trobava l'ocasió, perquè com veus sempre tenim tantes coses alhora i destriar de vegades és un problema.
      Una abraçada,
      Mercè

      Elimina
  2. La qüestió és no parar, Mercè, i intentar compartir motivacions i generar idees. Aquestes trobades tenen això, i més encara si ens regalem aquests plaers gastronòmics, com els del Parpalló de la Drova, o tants altres on, a més a més, ens hi acullen bons amics. És una fórmula atractiva, veritat?, aquesta d'organitzar un acte literari i allargar la tertúlia envoltats de bona gastronomia, i alhora, revisitar llocs bonics. Reincidirem, sí senyora!

    ResponElimina
  3. Hola Maria Josep, la veritat és com tu dius una fòrmula atractiva, aixo d'allargar l'acte literari amb una bona tertúlia i per bona gastronomia. Que no tarde la pròxima.
    Una abraçada
    Mercè

    ResponElimina